Hajunpoisto

Hajunpoisto kuivasavumenetelmällä

Hajunpoisto: Käytämme hajun poistossa kuivasavumenetelmää, joka on tehokas poistomenetelmä hajun poistamiseen. Sitä käytetään mm. Homeen-, tupakan-, savun-, mädän- ja kalmanhajujen poistamisessa.

Kuivasavulla on erityisen hyvätunkeutumiskyky erilaisiin pintoihin ja rakenteisiin, joissa myös home viihtyy. Kuivasavu hapettaa kasvavan homeen tuottamia hajumolekyylejä ja tuhoaa homerihmastoja ja -itiöitä. Hapettuessaan orgaanisten materiaalien kanssa kuivasavu muuttuu harmittomaksi alkoholiksi, joka häviää.

Teemme kuivasavukäsittelyt ”Patriot laitteella” Laitetta voidaan hyödyntää tehokkaasti muun muassa desinfiointi-, hajunpoisto- sekä hajunmuokkausaineiden kanssa vesivahinko- ja palokohteissa, kuten myös hyönteismyrkkyjen käsittelyssä. Kuivasavun pisarakoko vaihtelee 0,5 – 50 mikronin välillä käyttöliuoksesta ja liuosvirtauksesta riippuen. Maksimiliuoskulutus on noin 19 l tunnissa, ja maksimi kuivasavun tuotto noin 900 m³/h. Suuren savunmuodostuskapasiteetin johdosta isojakin tiloja voidaan käsitellä nopeasti ja tehokkaasti.

Palaa takaisin